brand_logo

Arbeta med oss på Statoil!

Statoil Fuel & Retail erbjuder dig en arbetsplats med ett öppet, innovativt klimat med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ redan från början. 

Vi har en tydlig prestationskultur och i kombination med dina ambitioner blir karriärmöjligheterna inom Statoil Fuel & Retail oändliga! Våra värderingar Modig, Öppen, Engagerad och Omtänksam vägleder oss i hur vi gör affärer och agerar mot varandra, våra kunder och vår omvärld.

I Sverige är vi en ledande skandinavisk stationskedja med över 100 års erfarenhet inom området. I den svenska verksamheten ingår cirka 700 stationer, både fullservice- och automatstationer. I Sverige arbetar närmare 4 000 engagerade medarbetare med att göra oss till Sveriges vassaste stationskedja och för att underlätta våra kunders vardag. Bakom kulisserna arbetar cirka 650 tjänstemän med bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, administration, inköp, logistik, HR och information, framförallt på vårt servicekontor i Stockholm. Statoil Lubricants har dessutom egen forskning, utveckling och tillverkning av smörjmedel i Nynäshamn.

Statoil Fuel & Retail finns i 8 länder och representeras av 18 500 anställda på 2 300 stationer. Vi är ett helägt indirekt dotterbolag till kanadensiska Alimentation Couche-Tard, Inc. och en del av ett nätverk av mer än 8 100 stationer. 70 000 passionerade återförsäljare välkomna mer än 30 miljoner besökare varje vecka.

Vill Du bidra till vår väg framåt och till att underlätta våra kunders vardag?

Stäng

Ändra språk