brand_logo

Nyheter

Statoil Biluthyrning och släp

Sveriges nöjdaste kunder

TACK alla ni som hyr bil och lastbil hos oss!

Vi är stolta över att vi i Swedish Brand Award i år har Sveriges nöjdaste biluthyrningskunder*. Ni gillar speciellt att det är enkelt att hyra, vår tillgänglighet, vårt pris, öppettider och inte minst det bemötande ni får från oss när ni hyr. TACK igen, vi är stolta, glada och vi lovar att fortsätta att jobba hårt för att ni ska vara nöjda även i framtiden.

Köp flyttlådor hos oss!

Nyhet! Nu kan du köpa dina flyttlådor hos oss på de flesta av våra uthyrningsstationer. 

Släpvagn med nätgrind

Hyr släp från 199:-

Vi har sänkt priserna på våra släp! Hyr i 4 timmar från 199:-, inklusive skadekostnadsreducering.

Statoil Lastbil mini

Lastbil Mini

Vi är glada att kunna erbjuda en minilastbil för uthyrning. Den har en lastvolym på 3 kbm och klarar 700 kg last, vilket gör den perfekt för en riktig storhandel eller transporter av mindre kollin. Den har också dragkrok. Lastbil Mini går att hyra både på dygn eller 4-timmarsperiod.

Lastkärra

Lastkärra

Nu är den perfekta lasthjälpen på väg till våra stationer! En rejäl lastkärra som klarar 200 kg. Däcken är luftfyllda, vilket gör att det blir enklare och lättare att köra i trappor. För allas säkerhet så surras lastkärran fast ordentligt med spännrem i öglor på släp/lastbil.

Lastkärran kan du hyra på 4 timmar (49 kr), dygnsvis (99 kr)eller vecka (499 kr). Kärran hittar du under "Övrigt" i bokningen här på hemsidan.

Stäng

Ändra språk