brand_logo

Nyheter

Statoil Biluthyrning och släp

Köp flyttlådor hos oss!

Nyhet! Nu kan du köpa dina flyttlådor hos oss på de flesta av våra uthyrningsstationer. 

Släpvagn med nätgrind

Hyr släp från 199:-

Vi har sänkt priserna på våra släp! Hyr i 4 timmar från 199:-, inklusive skadekostnadsreducering.

Nissan Navarra

Nissan Navarra

Nu kan du hyra 2 st tuffa Nissan Navarra med dubbelhytt på Statoil Bandhagen. Ring dem på 08-447 13 20 för att boka, då de ännu inte kan bokas via vår hemsida. Hyra för upp till 4 timmar inkl 50 km kostar 699:-. För längre hyra kan du ringa stationen och fråga.

 

Statoil Lastbil mini

Lastbil Mini

Vi är glada att kunna erbjuda en minilastbil för uthyrning. Den har en lastvolym på 3 kbm och klarar 700 kg last, vilket gör den perfekt för en riktig storhandel eller transporter av mindre kollin. Den har också dragkrok. Lastbil Mini går att hyra både på dygn eller 4-timmarsperiod.

Elbil Volvo C30

Vi är glada och stolta att kunna erbjuda en elbil i vårt sortiment av personbilar. Här berättar Niclas Lundberg, chef Biluthyrning och Olof Tidbeck, anläggninschef om elbilen och vad som är så bra med Statoil Biluthyrning.

Elbil hos Statoil

Elbilen finns på två stationer; Gårda i Göteborg och Hammarby Sjöstad i Stockholm. Där finns också laddstolpar. Dygnshyra för bilen gäller 08-20 eftersom bilen måste laddas till nästa kund. För flerdygnshyra medföljer laddkabel.

Räckvidd på en laddning: 150 km standarduttag 230 V (16A, 10A samt 8A)
Laddningstider: 16A = 8h, 10A = 12h, 8A = 15h.

Elbilen kostar 619kr/dygn. 

Tekniska data elbil

CO2-utsläpp 0g/km 
Elektrisk motor på 82 KW(111hk) 
Vridmoment på 220 Nm 
Acceleration 0-50 km/h på 4s
Toppfart 130 km/h 
För värme i bil separat tank med Etanol (ingen el-åtgång) 
Automatväxel

Lastkärra

Lastkärra

Nu är den perfekta lasthjälpen på väg till våra stationer! En rejäl lastkärra som klarar 200 kg. Däcken är luftfyllda, vilket gör att det blir enklare och lättare att köra i trappor. För allas säkerhet så surras lastkärran fast ordentligt med spännrem i öglor på släp/lastbil.

Lastkärran kan du hyra på 4 timmar (49 kr), dygnsvis (99 kr)eller vecka (499 kr). Kärran hittar du under "Övrigt" i bokningen här på hemsidan.

Stäng

Ändra språk